Jawa Ngapak

Gela Maring Bayi Bajang

Ngapa sih nyong ra tau sukses angger presentasi basa Inggris, mesti bae batir segrup wong2 sing ra mitayani. Ngger pas presntasi reality show nyong keduman karo si Gutheng, siki nyong keduman karo Raden sungsang (soale bocaeh awet enom, awet cilik tepate. Basa kasare kuntet lahhh).

Anggota sing liya ya kayong pada, ya kue Jae karo Cengir (bocah Sunda sing pegaweane nyengirrr). Jae karo Cengir kayong sekongkol ora mangkat, lorone mriang, si Jae sikile ngesun beling (beling desun!!!?), lan si Cengir giduen kayane tahhh. Ya wis lah nyong maju karo sungsang. Sekang pertama wis keton ora berese, aduh… aduh…. aduh….

Lah pas ken maj ora gelem… ya ws nyong terpaksa presentasi dewe. Dasar si Sungsang, dari operator be ora pakrak… DASAR BAYI ABANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, GREGETEN BNGET…. MAJU ORA GELEM, DADI OPERATOR YA ORA TYENG….. TYENGE NGAPA SIH KO HAH?????. DE PONDOKNA 7 TAHUN NGAPA NENG PONDOK???????

Nyong sing persiapane kurang ya wis, grogi, ksuh, nesu, pengin ngunthal wong campur aduk dadi siji kaya kluban,,,,,,

Ya Allah Gusthi…. jakune nyong wis de selameti ganu….. kur drung de aqiqoih… tapi priwe nyong kudu ketemu makhluk kaya kie sih???

 

JAN PANGAPURA…..

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *