Jawa Ngapak

Kisinan

Ceritane kaya kie lur… tes sembayang Isya kan ngaji madin… ndilalah nyong kelalen ora nggawa kitab nggo madin. Terpaksa lah balik maring komplek, males yaqien… soale kan ngerti dewek kompleke nyong neng mburitan…. meh mburi dewek.

Tapi ora papa lah, nggo ngelmu apa sih sing ora? ya mbok?!!. ya wis nyong ngalaih balik. neng komplek njiot kitab, ndopok disit ana rong menit. Pas arep mangkat nemu batir neng ndalan, si Bakrie. Ya wis ketemu karong wong Cilacap ya wis ngapak2 an segeleme… kadang mbok ya bosen ngomong yes no yes no karo na’am, la.

Neng ndalan ya ndopok, temane ya ora penting2 bgt… kaya ngapa anake Mr. Krab deneng paus, kan padahal deweke Yuyu, terus deneng si Nobita ora lulus2 SD kawit sekang nyong TK tekan siki wis Aliyah ya esih SD baen,,,, mbuhlahhh omongan ora nggenah.

Trus jebul2 ana sinar senter sing nggawe mata silo,,,,, sapa janen? ulaeh kaya supportere Malaysia pas final AFF, pengin tek bagel apa hah?. Mbarang ws perek nyong karo Bakri komen, “silo men,,,,”, “santee ooo” lan sapiturute…. mbarang ws perek ternyata….. ternyata…. ternyata…. sing kawit mau gawe nyong silo kue Gus Imad. Aduhh nyong isin ora karuan… Gus Imad…. Alhamdulillah kayane Guse ora midanget.. angger midanget wis debotak ndean nyong…. hahahahaha… pesene nyong ya dadi wong aja sembrono.. aja kesusu… (aja despasi antara ke karo susu yah??).

Jan nyong isin… nganggo banget ditambah sung….

 

#SaveNgapak

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *