Jawa Ngapak

Talkshow Amburadul Ora Genah

Jan Nyong lagi mangkel banget maring sing jenenge Gutheng (jeneng samaran). Kan ana tugas cara-carane talkshow nganggo Basa Inggris, neng latian tah wis apik banget, ana yel-yel nggo penonton malah, eh mbarang tampil kaya “kethek detulup”, wis nyatane ireng wonge, bingung.

Nyong kan carane dadi pengamat pendidikan Indonesia, pas lagi latian nyong ws ngomong arep detakoni kie, tapine eh pas tampil ku detakoni mbuh pertanyaan apa, nyong ya dadiketularan bingung, tapi nyong tah dudu kethek ditulup, tapi “Aliando detulup” (hehehe, dudu diskriminasi). Akhire nyong njaluk dramane deulang.

Mbarang deulang ya esih ajeg, pertanyaan mbuh apa detakokna, keton banget nglutuke banget yaqien. akhire nyong ya njawab sekenane, yes yes no no ora nggenah lah pokoken.

Ketone tah enyong nggyu, tapi neng ati medegel ora eram yaqien, pengin nggebugi bocah sing kulite kaya aspal super kue, tapi nyong ya emut kue anake wong, masa rep de gebugi mengko si enyog bisa detuntut.

 

#SaveNgapak

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *