Jawa Ngapak

Ingsya Allah Koe, Langka Liyane

Ayu men koe rek…  Aku lunga adoh ngantek butul ngendi ora, ora nemu gantimu. Kulitmu sing coklat manis, bibirmu sing coklat, idepmu sing kaya ndamar kanginen gawe Aku ra lali turu, ra enak madhang, ra krasa nginum. Ora mung ayu, koe ya pinter. Matematikane jempolan, bahasa Inggrise ya juara. Aku sih apa??

Nek koe ngguyu rotasine bumi mandeg, gravitasine mari, wektune mandeg.

Tapi ya aja sombong banget lah, dichat kok mbalese kur “ya…” “oh” “hmmm” . Tapi ya debales kek kue tok ws gawe aku klenger. Lah piwe nek koe balese ” i lop u”   “i miss u”  “i can’t stop lovin you”  ya Aku mabur ngantek kemangsang neng lamuk ndean…  Ha ha ha ha

Nek desawang-sawang ya koe anake wong ana, terhormat, priyayi. Lah aku sih anake sapa?  Tukang dandan TV bodol. SPP be sering nunggak. Aku minder tapi seneng. Dedeleng storyne be seneng.

Pesene aku ya aja cuek-cuek lah…  Mayuh batiran (syukur jodoh).

Kanggo koe, batir SMP Nyong.

Facebook Comments

Leave a Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *